2014. február 24., hétfő

Samu új tüskéi

Szépen alakul a tüskebunda, már olyan sok kis tüske hegy kandikál ki Samu bőre alál, hogy nem győzzük számolgatni hány darab is indult éppen útnak. Jó, hogy végre már tényleg látható a javulás. :) Egészen megszelidült a kis jószág ez idő alatt, mert korábban többet puffogott ránk, most meg rengeteget kellett abuzálni a gyógyszeres kezelések miatt, ha tetszett neki, ha nem, így valószínűleg beletörődött és nem áll annyira ellent nekünk, remélhetőleg azt is érzi, hogy csak jót akarunk neki.
 
Emellett persze izgalomra is mindig ad okot a kis vadóc, tegnap pl. arra lettünk figyelmesek, hogy a feje tetején, ahol indulnak a tüskék van egy kis vérző seb és hiányzik néhány tüske. Nem tudom, hogy fejjel ment e a falnak, vagy hová szoríthatta be a kis kobakját, de annyira fel volt spannolva előző éjszaka, hogy csak a csörömpölést lehetett hallani, ugyanis közvetlenül előtte lett kitakarítva a lakhelye és olyankor első este nem kap kereket, mert így is secc perc alatt összekoszolja újra. Valószínűleg ez iránti nemtetszését akarta kinyilvánítani felénk. A frászt hozza rám ezekkel a kis akcióival. Pé mosóalkohollal megtisztította a sebet, és próbált szórni rá egy kis sebhintőport, nem sok sikérrel, így végül fültisztító pálcika segítségével bekente egy kevés hegesedést/gyógyulást elősegítő géllel. Remélem a kis butus tanult az esetből és nem fog ilyan veszettül randalírozni a későbbiekben...
 
Forrás.

Előzmények itt: 1. 2. 3. 4. 5. 6.

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy Samu kezd egyre jobban lenni és végre jönnek az új tüskéi is! Jobbulást kívánok neki a továbbiakban is! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem unalmas az élet - mindig alakít valamit a Süni :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük :)
    Tényleg nem hagy minket egy percre sem unatkozni a kis rosszcsont :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...